fbpx
Muut palvelut

Kosteuskartoitukset

Oletko ostamassa tai myymässä asuntoa? Tai haluatko muuten vain selvittää, löytyykö asunnostasi kosteutta, joka ei sinne kuulu? Kosteuskartoituksen avulla saat tietää, onko syytä ryhtyä toimenpiteisiin.

Kosteuskartoitus voidaan tehdä rakenteita rikkomatta ns. aistinvaraisella tutkimuksella ja pintakosteusmittauksella. Mikäli halutaan katsoa myös rakenteiden tilannetta, on mahdollista käyttää näytepalamittauksia, porareikämittauksia ja piikkimittauksia, joissa rikotaan hieman tutkittavan alueen pintaa tavoitteena päästä mittaamaan kosteus syvemmältä rakenteista.

Meiltä saat laadukkaat mittaukset, joissa käymme lähtökohtaisesti läpi kaikki märkätilat, vesipisteelliset paikat ja jääkaapin edustan. Toimitamme mittauksen jälkeen asiakkaalle asianmukaisen ja selkokielisen raportin, josta näet helposti ja ymmärrettävästi mittauksen tulokset.

Pyydä tarjous

Oletko tekemässä asuntokauppoja tai haluatko tietää, löytyykö kodistasi ylimääräistä kosteutta?

Teemme kosteusmittaukset kaikkiin märkätiloihin sekä toimitamme tuloksista selkokieliset raportit. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Tutustu myös näihin

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Kuntokartoitukset

Teemme kuntokartoituksia rakennuksen kunnosta ja iästä riippumatta. Kuntokartoituksemme tehdään rakenteita rikkomatta, tarkasti Rakennusteollisuuden kortin KH90-00394 vaatimusten mukaisesti. Lue lisää kuntokartoituksista!

Suunnittelupalvelut

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijaa, lupakuvia tai vastaavaa työnjohtajaa? Tarjoamme monipuoliset rakennusvalvonnan ja suunnittelun palvelut, mukaan lukien kosteus- ja kuntokartoitukset. Lue lisää palveluistamme!

Rakennusvalvonta

Meiltä saat tarvittavat apuvoimat kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa, olipa kyseessä pieni tai suurempi rakennushanke. Sovimme aina palvelusisällöstä ja hinnasta tapauskohtaisesti, todellisen tarpeesi ja projektisi luonteen mukaisesti. Lue lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.