fbpx

Rakennamme tulevaisuutta

Instech Oy syntyi vuonna 2017, kun kolme yli 20 vuotta alalla työskennellyttä rakennusinsinööriä päätti perustaa yhteisen yrityksen. Olemme paikallinen yritys, joka hoitaa rakennus- ja remonttiprojektit aina rakennusluvista avainten luovutukseen saakka.

”Teemme työmme huolella, emmekä lupaa liian kiireistä aikataulua, joka heikentää usein laatua. Tavoitteemme on tehdä työt kerralla laadukkaasti ja toimittaa koteja yhä useammalle vaasalaiselle.”

Yrittäjinä olemme itse aktiivisesti mukana päivittäisessä työssä: olemme helposti tavoitettavissa ja pyrimme joustavuudella sekä hyvällä laadulla takaamaan, että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä. Meiltä saat kokonaisvaltaista projektinjohtamista, jossa sinun tarvitsee miettiä vain materiaalivalintoja – me hoidamme kaiken muun.

Läpinäkyvyys on tärkeä arvomme: toteutamme hankkeet ilman piilokuluja, ja hallitsemme sujuvasti useiden kohteiden aikataulut. Meillä tiedät, mistä maksat ja voit luottaa laatuun!

Yritys

Voimmeko olla avuksi?

Juuso Bergdahl

Yrittäjä – Rakennusinsinööri

Olen ollut alalla vuodesta 2006. Minulla on aina ollut halu toteuttaa jotain näkyvää, mikä on uudisrakentamispuolella hyvin konkreettisesti mahdollista. Sattumien kautta löytyneet sopivat kollegat rohkaisivat yrityksen perustamiseen.

Joni Haglund

Yrittäjä – Rakennusinsinööri

Olen ollut alalla vuodesta 2006 saakka. Yrittäjäksi minut ajoi palo uudiskohteiden suunnitteluun ja toteutukseen sekä halu rakennuttaa laadukkaita ja pitkäikäisiä taloja.

Olli Litmanen

Yrittäjä – Rakennusinsinööri

Olen ollut alalla vuodesta 2009. Suurin syy yrittäjäksi ryhtymiseen oli vahva halu vaikuttaa omalta osaltani kotikaupungin kasvuun ja kehitykseen.

Joona Kujanpää

Rakennusmies

Olen ollut alalla vuodesta 2020. Työssä minua motivoi hyvä työyhteisö sekä oman kädenjäljen konkreettinen näkeminen.

Jukka Laitinen

Kirvesmies

Olen ollut alalla vuodesta 1979. Minua motivoi työssäni oman kädenjäljen näkeminen, nälkä tekemiseen sekä mahdollisuus tehdä monipuolisia töitä.

Sami Koivisto

Kirvesmies

Olen ollut alalla vuodesta 1996. Minua motivoi työssäni mahdollisuus tehdä hyvin monipuolisia töitä.

Miika Karhumaa

Kirvesmies

Olen ollut alalla vuodesta 2004. Työssäni minua motivoi hyvä työporukka sekä nälkä tekemiseen. Oman käden jäljen näkeminen on myös hienoa.

Risto Laitinen

Kirvesmies

Olen ollut alalla vuodesta 1972. Työssäni minua motivoi oman kädenjäljen konkreettinen näkeminen.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.