fbpx

Vipukuja 20

Tämä kaksikerroksinen omakotitalo sopii niille, jotka kaipaavat tilaa, tyylikkäitä ratkaisuja ja ripauksen arjen luksusta. Ensimmäisestä kerroksesta löydät keittiö- ja ruokailutilat. Kokkaaminen onnistuu suuren saarekkeen ansiosta niin, että voit samalla seurata olohuoneen tapahtumia. Ensimmäisestä kerroksesta löydät lisäksi kaksi erillistä wc:tä, saunan ja kylpyhuoneen pukuhuoneineen sekä suuren kodinhoitohuoneen, jonne on oma sisäänkäynti etupihan kuistilta.

Toiseen kerrokseen saakka avoin olohuone luo upeaa tilan tuntua. Keittiön ja ruokatilan erottaa olohuoneesta katseen vangitseva portaikko, josta on käynti toisen kerroksen tiloihin. Yläkerrasta löydät kolme makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneessa on suuri vaatehuone sekä oma parveke. Yläkerran kylpyhuoneen yksityiskohtana on kylpyamme, ja aulatilasta saat luotua halutessasi tunnelmallisen rentoutumisnurkkauksen.

Erikoisuutena tässä talossa on oma kuntosali. Treenin jälkeen on ihana pulahtaa rentoutumaan omaan ulkoporealtaaseen, joka sijaitsee koko talon levyisellä valtavalla terassilla. Talo sijaitsee Vaasan Sundomissa, Björsinkallion asuinalueella.

4h + k + kph + s + wc + khh + tekn

Asuintilojen pinta-ala: 178

Asuntotyyppi: Omakotitalot

Kuvia kohteesta

Tuunaa tästä seuraava kotisi

Ihastuitko kohteeseen? Tee siitä omannäköisesi!

Meiltä voit tilata helposti referenssikohteitamme vastaavan kokonaisuuden omaksi kodiksi. Istumme kuitenkin mielellämme myös alas kanssasi, mikäli haluat tehdä omaa arkeasi paremmin palvelevia muutoksia talon pohjaan tai pintoihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.