fbpx
Remontit ja rakentaminen

Terassit

Terassi luo kotiin kevään saapuessa uuden tilan, jota voi hyödyntää halutessaan pitkälle syksyyn. Valokatetulla terassilla viihdyt myös sateella, ja talon yleisilmeeseen sopivat yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden. Terassia ideoidessa saa päästää mielikuvituksen valloilleen – me autamme toteuttamaan erikoisemmatkin terassitoiveesi.

Terassin rakentamisen kesto riippuu mm. terassin koosta, käytetyistä materiaaleista sekä toivomistasi yksityiskohdista. Pyrimme aina aikatauluttamaan projektin niin, että siitä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa asukkaille.

Olipa kyseessä vanhan terassin remontointi, nykyisen laajennus tai täysin uuden rakentaminen, meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että terassisi rakennetaan alusta loppuun ammattitaitoisesti ja kestävästi.

Pyydä tarjous

Aika laajentaa terassia toimivammaksi tai rakentaa siitä naapuruston näyttävin?

Olemme mukanasi koko terassin rakennuksen ajan aina suunnittelusta viimeiseen silaukseen saakka. Ota meihin yhteyttä ja kerro projektistasi!

Kuinka terassin rakennus etenee?

1. Ota meihin yhteyttä: kerro terassiprojektistasi ja ideoistasi sen suhteen. Tavoitat meidät osoitteesta: info@instech.fi

2. Sovitaan tapaaminen joko remonttikohteeseen, toimistollemme tai etänä. Tapaamisessa käydään tarkemmin läpi tarpeesi, toiveesi ja ideasi terassin suhteen. Samalla voimme käydä läpi, jos terassin toteutukseen liittyy jotain erityistä, kuten lupien hakemista naapureilta tai kaupungilta.

3. Saat tapaamisen jälkeen tarjouksen sähköpostiisi 72 tunnin tai kolmen arkipäivän kuluessa. Tarjouksemme eivät sisällä piilokuluja, vaan kerromme läpinäkyvästi projektin hinnan sisältöineen. Hyväksyttyäsi tarjouksen sovimme aikataulun projektin toteutukselle.

4. Terassin rakennus aloitetaan tilanteesta riippuen joko purkukatselmuksella ja -töillä tai maapohjatöillä. Sitten rakennamme perustukset, minkä jälkeen voimme siirtyä rungon ja siitä terassin kannen ja mahdollisen valokatteen rakentamiseen. Lopuksi viimeistelemme terassin toivomillasi yksityiskohdilla, kuten kaiteilla, portailla, näkösuojilla tai valaistuksella.

5. Viimeistelyn ja loppusiivouksen jälkeen pidämme loppukatselmuksen, jossa käymme valmiin terassin vielä kanssasi läpi.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi terassi – sovi tapaaminen!

Terassin tulee kestää niin katsetta kuin sääolosuhteitakin sekä olla turvallinen käyttää kaikenikäisille. Hyvällä etukäteissuunnittelulla pystymme valitsemaan silmääsi miellyttävät materiaalit sekä turvalliset ratkaisut, jotka palvelevat arkeasi. Valitsemme suunnittelutapaamisessa materiaalit sekä teemme 3D-mallinnoksen, jotta näet konkreettisesti, miltä uusi terassisi tulee näyttämään.

Tutustu referenssikohteisiimme

Tutustu myös näihin

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Remontointipalvelut

Toteutamme ammattitaidolla kylpyhuone- ja saunaremontit, keittiöremontit, terassien uudistukset, huoneistoremontit, kattoremontit, ulkorakennusten rakentamiset sekä liiketilojen remontit. Lue lisää palveluistamme!

Kylpyhuoneremontit

Huolellisesti suunniteltu, realistisesti budjetoitu ja ammattitaidolla toteutettu kylpyhuone helpottaa arkea, lisää viihtyvyyttä ja nostaa kodin arvoa. Saunaremontti on usein järkevää toteuttaa samalla kertaa kylpyhuoneremontin kanssa. Lue lisää!

Muut ­palvelut

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijaa, lupakuvia tai vastaavaa työnjohtajaa? Tarjoamme monipuoliset rakennusvalvonnan ja suunnittelun palvelut, mukaan lukien kosteus- ja kuntokartoitukset. Lue lisää palveluistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.