fbpx

Muut palvelut

Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – tämä pätee erityisesti rakennus- ja remonttiprojekteissa, joissa työskennellään usein suurten kokonaisuuksien ja tarkkaan säädeltyjen rakennustoimien parissa. Tarjoamme rakennusprojekteihin pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan palvelut sekä autamme myös tarvittavien lupakuvien kanssa.

Saat meiltä helposti myös rakennusvalvonnan palvelut, joiden tavoitteena on mm. varmistaa, että rakennettu kohde on turvallinen, kestävä ja terveellinen. Autamme sinua selvittämään tarvittavat rakennusluvat sekä täyttämään niihin liittyvät hakemukset. Valvontatyöt voivat liittyä myös rakennushankkeen laadunvarmistukseen tai dokumentointiin.

Sovimme aina palvelusisällöstä ja hinnasta tapauskohtaisesti, todellisen tarpeesi ja projektisi luonteen mukaisesti!

Pyydä tarjous

Tarvitsetko asuntokauppaa varten kosteusmittauksen tai kuntokartoituksen?

Kaipaako hankkeesi rakennusvalvonnan asiantuntijaa, pääsuunnittelijaa tai vastaavaa työnjohtajaa?

Meiltä saat tarvittavat apuvoimat riippumatta siitä, oletko yksityishenkilö, yrittäjä, isännöitsijä tai vakuutusalan henkilö. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Tutustu referenssikohteisiimme

Referenssit

Top-Camping

Vaasan vaskiluodon Top-Camiping alueelle rakennetaan kuusi kappaletta leirimökkejä.
Referenssit

Kapteeninkatu 7

Vaasan Palosaarella sijaitseva kaksikerroksinen omakotitalo hurmaa ainutlaatuisella charmillaan ja modernilla arkkitehtuurillaan. Tämä upea koti tarjoaa …
Referenssit

Emiliantie 1

Molemmilla asunnolla on oma maalämpöpumppu, joten maksat vain omat lämmityskustannukset. Käyttömukavuutta asumiseen tuo koneellinen tulo- …

Tutustu myös näihin

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Kosteuskartoitukset

Meiltä saat laadukkaat mittaukset, joissa käymme läpi kaikki märkätilat, vesipisteelliset paikat ja jääkaapin edustan. Toimitamme mittauksen jälkeen asiakkaalle asianmukaisen ja selkokielisen raportin tuloksista. Lue lisää kosteuskartoituksesta!

Kuntokartoitukset

Teemme kuntokartoituksia rakennuksen kunnosta ja iästä riippumatta. Kuntokartoituksemme tehdään rakenteita rikkomatta, tarkasti Rakennusteollisuuden kortin KH90-00394 vaatimusten mukaisesti. Lue lisää kuntokartoituksista!

Rakennusvalvonta

Meiltä saat tarvittavat apuvoimat kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa, olipa kyseessä pieni tai suurempi rakennushanke. Sovimme aina palvelusisällöstä ja hinnasta tapauskohtaisesti, todellisen tarpeesi ja projektisi luonteen mukaisesti. Lue lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.