fbpx

Muut palvelut

Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – tämä pätee erityisesti rakennus- ja remonttiprojekteissa, joissa työskennellään usein suurten kokonaisuuksien ja tarkkaan säädeltyjen rakennustoimien parissa. Tarjoamme rakennusprojekteihin pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan palvelut sekä autamme myös tarvittavien lupakuvien kanssa.

Saat meiltä helposti myös rakennusvalvonnan palvelut, joiden tavoitteena on mm. varmistaa, että rakennettu kohde on turvallinen, kestävä ja terveellinen. Autamme sinua selvittämään tarvittavat rakennusluvat sekä täyttämään niihin liittyvät hakemukset. Valvontatyöt voivat liittyä myös rakennushankkeen laadunvarmistukseen tai dokumentointiin.

Sovimme aina palvelusisällöstä ja hinnasta tapauskohtaisesti, todellisen tarpeesi ja projektisi luonteen mukaisesti!

Pyydä tarjous

Tarvitsetko asuntokauppaa varten kosteusmittauksen tai kuntokartoituksen?

Kaipaako hankkeesi rakennusvalvonnan asiantuntijaa, pääsuunnittelijaa tai vastaavaa työnjohtajaa?

Meiltä saat tarvittavat apuvoimat riippumatta siitä, oletko yksityishenkilö, yrittäjä, isännöitsijä tai vakuutusalan henkilö. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Tutustu referenssikohteisiimme

Referenssit

Kaskenpää 3

Kaskenpään kohde koostuu kahdesta rivitalosta, joiden ympärillä on viihtyisyyttä tuovaa puustoa, joka tuo luontoa lähelle …
Referenssit

Vipukuja 24

Tässä kolmen makuuhuoneen yksikerroksisessa kodissa riittää sopivasti tilaa arkeen. Talon sydän on suuri olohuoneen ja …
Referenssit

Vipukuja 22

Tämän yksikerroksisen talon modernin tumma ulkoasu kätkee sisälleen hillityn sävymaailman, joka sopii moneen makuun. Keittiön …

Tutustu myös näihin

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Kosteuskartoitukset

Meiltä saat laadukkaat mittaukset, joissa käymme läpi kaikki märkätilat, vesipisteelliset paikat ja jääkaapin edustan. Toimitamme mittauksen jälkeen asiakkaalle asianmukaisen ja selkokielisen raportin tuloksista. Lue lisää kosteuskartoituksesta!

Kuntokartoitukset

Teemme kuntokartoituksia rakennuksen kunnosta ja iästä riippumatta. Kuntokartoituksemme tehdään rakenteita rikkomatta, tarkasti Rakennusteollisuuden kortin KH90-00394 vaatimusten mukaisesti. Lue lisää kuntokartoituksista!

Rakennusvalvonta

Meiltä saat tarvittavat apuvoimat kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa, olipa kyseessä pieni tai suurempi rakennushanke. Sovimme aina palvelusisällöstä ja hinnasta tapauskohtaisesti, todellisen tarpeesi ja projektisi luonteen mukaisesti. Lue lisää!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.