fbpx
Remontit ja rakentaminen

Huoneistoremontit

Huoneiston remontointi ja korjaus parantaa viihtyvyyttä sekä varmistaa, että asunto pysyy hyvässä käyttökunnossa. Olipa kyseessä oman kotisi tai sijoitusasuntosi kunnostus, on meidän tehtävämme varmistaa, että remontti sujuu mutkattomasti.

Teemme laajasti erilaisia huoneistoremontteja, räätälöimällä palvelumme aina kunkin asiakkaan remonttitarpeisiin sopivaksi. Voimme olla apuna mm. laajennustöissä, uuden lattian asennuksessa, maalaus- ja tapetointitöissä tai perusteellisemmassa huoneistoremontissa, jossa uusitaan esimerkiksi asunnon kylpyhuone tai keittiö.

Remontin kesto riippuu monesta asiasta, mutta pyrimme aina toteuttamaan remontit niin, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa asukkaille. Toimintamme on hyvin läpinäkyvää, ja pidämmekin sinut ajan tasalla läpi projektin, jotta tiedät koko ajan, kuinka remontti etenee.

Pyydä tarjous

Aika uudistaa asunnon pintoja tai laittaa koko huoneisto remonttiin?

Olemme mukanasi koko huoneistoremontin ajan aina suunnittelusta viimeiseen silaukseen saakka. Ota meihin yhteyttä ja kerro projektistasi!

Kuinka huoneistoremontti etenee?

1. Ota meihin yhteyttä: kerro, millaista huoneistoa haluat remontoida ja mitä remonttitarpeita siellä on. Tavoitat meidät osoitteesta: info@instech.fi

2. Sovitaan tapaaminen joko remonttikohteeseen, toimistollemme tai etänä. Tapaamisessa käydään vielä tarkemmin läpi tarpeesi, toiveesi ja ideasi huoneistoremontin suhteen.

3. Saat tapaamisen jälkeen tarjouksen sähköpostiisi 72 tunnin tai kolmen arkipäivän kuluessa. Tarjouksemme eivät sisällä piilokuluja, vaan kerromme läpinäkyvästi projektin hinnan sisältöineen. Hyväksyttyäsi tarjouksen sovimme aikataulun projektin toteutukselle.

4. Huoneistoremontti aloitetaan purkukatselmuksella ja -töillä. Jos remontin kohteena on vain osa huoneistoa, suojaamme tarpeen mukaan muun huoneiston asianmukaisesti remontilta. Tämän jälkeen teemme pohjatyöt sekä vedeneristyksen, mikäli kyseessä on märkätila. Sitten teemme mahdolliset laatoitus-, putki- ja sähkötyöt, rakennamme katon sekä viimeistelemme pinnat. Lopuksi asennamme kalusteet, kynnykset ja listat.

5. Viimeistelyn ja loppusiivouksen jälkeen pidämme loppukatselmuksen, jossa käymme remontoidut tilat vielä kanssasi läpi.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – sovitaan ensin aika suunnittelijalle!

Huoneistoremontti sujuu jouhevasti, kun se suunnitellaan hyvin ennen toteutuksen aloittamista. Hyvällä etukäteissuunnittelulla pystymme valitsemaan silmääsi miellyttävät materiaalit sekä käytännölliset ratkaisut, jotka palvelevat arkea. Valitsemme suunnittelutapaamisessa materiaalit sekä teemme 3D-mallinnoksen, jotta näet konkreettisesti, miltä huoneiston uudistukset tulevat näyttämään.

Tutustu referenssikohteisiimme

Tutustu myös näihin

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Remontointipalvelut

Toteutamme ammattitaidolla kylpyhuone- ja saunaremontit, keittiöremontit, terassien uudistukset, huoneistoremontit, kattoremontit, ulkorakennusten rakentamiset sekä liiketilojen remontit. Lue lisää palveluistamme!

Ulkorakennukset

Me suunnittelemme ja rakennamme ulkorakennukset vahvalla ammattitaidolla. Autamme halutessasi myös tarvittavien lupien selvittämisessä ja hakemisessa sekä huolehdimme projektista aina suunnittelusta loppusilauksiin saakka. Lue lisää!

Muut ­palvelut

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijaa, lupakuvia tai vastaavaa työnjohtajaa? Tarjoamme monipuoliset rakennusvalvonnan ja suunnittelun palvelut, mukaan lukien kosteus- ja kuntokartoitukset. Lue lisää palveluistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.