fbpx
Remontit ja rakentaminen

Ulkorakennukset

Haluaisitko laajentaa vanhaa rakennusta tai rakennuttaa täysin uuden varaston, jätekatoksen tai autotallin? Erilaiset ulko- ja talousrakennukset luovat arkeen lisää tilaa, joka voidaan hyödyntää säilytykseen, harrastamiseen tai arjen toimintojen tehostamiseen.

Me suunnittelemme ja rakennamme ulkorakennukset vahvalla ammattitaidolla. Autamme halutessasi myös tarvittavien lupien selvittämisessä ja hakemisessa sekä huolehdimme projektista aina suunnittelusta loppusilauksiin saakka.

Pyydä tarjous

Tahdotko rakennuttaa autotallin, jätekatoksen tai muun ulkorakennuksen?

Ulko- ja talousrakennukset tuovat kotiin lisää toiminnallista tilaa. Toteutamme ulkorakennukset asiakkaidemme toiveiden mukaan. Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaisesta ulkorakennuksesta haaveilet!

Kuinka ulkorakennuksen rakentaminen etenee?

1. Ota meihin yhteyttä: kerro, millaista ulkorakennusta olet miettinyt ja mihin. Tavoitat meidät osoitteesta: info@instech.fi

2. Sovitaan tapaaminen paikan päälle kohteeseen, toimistollemme tai etänä. Käydään tapaamisessa tarkemmin läpi, millaisia ominaisuuksia ulkorakennukseltasi haluat.

3. Saat sähköpostiisi tarjouksen 72 tunnin tai kolmen arkipäivän kuluessa tapaamisesta. Saat selkeän hinnan haluamallesi ulkorakennukselle, sillä hinnoittelumme on hyvin läpinäkyvää, eikä projekteihimme sisälly piilokuluja. Hyväksyttyäsi tarjouksen sovimme aikataulun projektin toteutukselle.

4. Selvitämme ja haemme ulkorakennukselle tarvittavat rakennusluvat sekä hoidamme kaiken tarvittavan viestinnän ja dokumentoinnin viranomaisten kanssa. Rakennamme ulkorakennuksen kanssasi tehtyjen suunnitelmien mukaisesti, sovitussa aikataulussa.

5. Ulkorakennuksen valmistuttua teemme tarvittaessa valvovien viranomaisten kanssa virallisen käyttöönottokatselmuksen, jonka jälkeen ulkorakennus voidaan ottaa käyttöön. Pidämme myös aina kanssasi oman loppukatselmuksen, jossa käymme ulkorakennuksen läpi.

Ulkorakennuskin on hyvä suunnitella ennakkoon – sovitaan aika suunnittelijalle!

Ulkorakennuksen toteutus sujuu parhaiten, kun se suunnitellaan hyvin ennen toteutuksen aloittamista. Hyvällä etukäteissuunnittelulla pystymme valitsemaan silmääsi miellyttävät materiaalit sekä ratkaisut, joilla ulkorakennuksesta saadaan sääolosuhteita mahdollisimman hyvin kestävä. Valitsemme suunnittelutapaamisessa materiaalit sekä teemme 3D-mallinnoksen, jotta näet konkreettisesti, miltä uusi ulkorakennus tulee näyttämään.

Tutustu referenssikohteisiimme

Tutustu myös näihin

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Terassit

Olipa kyseessä vanhan terassin remontointi, nykyisen laajennus tai täysin uuden rakentaminen, meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että terassisi rakennetaan alusta loppuun ammattitaitoisesti, kestävästi ja turvallisesti. Lue lisää!

Kattoremontit

Mikään talo ei ole ikuisesti uusi, ja ajan myötä tarvitaan korjauksia kodin isompiin rakenteisiin. Kattoremonttia kannattaa ryhtyä pohtimaan viimeistään siinä vaiheessa, kun nykyinen katto on tulossa käyttöikänsä päähän. Lue lisää palveluistamme!

Muut ­palvelut

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijaa, lupakuvia tai vastaavaa työnjohtajaa? Tarjoamme monipuoliset rakennusvalvonnan ja suunnittelun palvelut, mukaan lukien kosteus- ja kuntokartoitukset. Lue lisää palveluistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.