fbpx
Remontit ja rakentaminen

Liiketilojen remontit

Toimitila viestii vahvasti yrityksestä: sillä luodaan ensivaikutelma, kun asiakas tai yhteistyökumppani astuu ovesta sisään. Toimiston ilmeellä ja toiminnallisilla ratkaisuilla on vaikutusta myös työntekijöiden työssä viihtymiseen. Hyvin suunnitellut ja laadukkaasti rakennetut toimitilat varmistavat, että yritys antaa itsestään parhaan mahdollisen kuvan.

Taloyhtiöiden kannalta siisti ja laadulla tehty toimitila on houkutteleva vaihtoehto yrityksille, minkä ansiosta sen vuokraaminen helpottuu. Mikäli vuokralainen itse haluaa remontoida liiketilaa, on ammattitaitoisen remonttikumppanin valinta avainasemassa siihen, että remonttityöt tehdään laadukkaasti, turvallisesti ja hyvää rakennustapaa noudattaen.

Liiketilojen remontit voivat liittyä mm. olemassa olevien tilojen ilmeen päivittämiseen pintamateriaaleja vaihtamalla, uusien tilojen rakentamiseen tai isompaan, tilasuunnittelua vaativaan uudistukseen tilan toiminnallisuuksien tehostamisen vuoksi. Meiltä onnistuvat niin pienet pintaremontit kuin uusia seiniä tai muita rakenteita vaativat täysivaltaiset uudistuksetkin.

Toteutamme liiketilojen remontit vankalla kokemuksella ja meille ominaisella korkealla laadulla. Saat tarvittaessa remontin toteuttamisen lisäksi sisustus- ja tilasuunnittelun samaan pakettiin. Sinulla on tarve ja visio, meiltä löytyvät kaikki ratkaisut sen toteuttamiseen.

Pyydä tarjous

Aika uudistaa toimitilat tai päivittää toimiston ilme?

Takaamme korkeaa laatua ja ensiluokkaista palvelua myös liiketilaremonteissa. Toteutamme niin pienet kuin suuremmatkin liiketilaremontit. Ota meihin yhteyttä ja kerro, mitä toimitilasi tarvitsevat!

Kuinka liiketilan remontointi etenee?

1. Ota meihin yhteyttä: kerro, millainen projekti sinulla on mielessä ja millaisesta tilasta on kyse. Tavoitat meidät osoitteesta: info@instech.fi

2. Sovitaan tapaaminen paikan päälle kohteeseen, toimistollemme tai etänä. Käydään vielä tarkemmin läpi tarpeesi ja toiveesi liiketilan remontin suhteen.

3. Tarjouksemme ovat selkeitä ja läpinäkyviä, eikä niihin liity yllättäviä piilokuluja. Meille on tärkeää antaa sinulle mahdollisimman realistinen hinta, jotta voit varmistua, että pysyt budjetissa.

4. Hyväksyttyäsi tarjouksen sovimme projektin aikataulun ja aloitamme työt. Mikäli purkutöille on tarvetta, aloitamme niistä. Sen jälkeen vuorossa ovat pohjatyöt, tarvittaessa vedeneristys- ja laatoitustyöt sekä putki- ja sähkötyöt. Tämän jälkeen teemme pintatyöt, kalusteasennukset sekä tarvittavat viimeistelyt.

5. Tehtyämme loppusiivouksen pidämme vielä tilojen loppukatselmuksen kanssasi.

Hyvä suunnitelma auttaa saamaan tilasta kaiken irti – sovitaan aika suunnittelijalle!

Liiketilan remontti sujuu jouhevasti, kun se suunnitellaan hyvin ennen toteutuksen aloittamista. Hyvällä etukäteissuunnittelulla pystymme valitsemaan silmääsi miellyttävät materiaalit sekä käytännölliset ratkaisut, jotka palvelevat liiketilan toimintaa. Valitsemme suunnittelutapaamisessa materiaalit sekä teemme 3D-mallinnoksen, jotta näet konkreettisesti, miltä liiketila tulee näyttämään.

Tutustu referenssikohteisiimme

Tutustu myös näihin

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Remontointipalvelut

Toteutamme ammattitaidolla kylpyhuone- ja saunaremontit, keittiöremontit, terassien uudistukset, huoneistoremontit, kattoremontit, ulkorakennusten rakentamiset sekä liiketilojen remontit. Lue lisää palveluistamme!

Huoneistoremontit

Huoneiston remontointi ja korjaus parantaa sen viihtyvyyttä sekä varmistaa, että asunto pysyy hyvässä käyttökunnossa. Olipa kyseessä oman kotisi tai sijoitusasuntosi kunnostus, on meidän tehtävämme varmistaa, että remontti sujuu mutkattomasti. Lue lisää!

Muut ­palvelut

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijaa, lupakuvia tai vastaavaa työnjohtajaa? Tarjoamme monipuoliset rakennusvalvonnan ja suunnittelun palvelut, mukaan lukien kosteus- ja kuntokartoitukset. Lue lisää palveluistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.