fbpx

Rivi- ja omakotitalot

Pientalorakentaminen on erikoisosaamistamme: rakennamme omakotitaloja, erillistaloja, paritaloja ja rivitaloja. Meillä on yli 20 vuoden vahva kokemus rakennusalalta, ja vuodesta 2017 alkaen olemme rakentaneet uuden kodin jo lukuisille ihmiselle Vaasassa.

Me rakennamme aidosti muuttovalmiita koteja, mikä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse asiakkaana huolehtia muusta kuin pintamateriaalien valinnoista. Monista markkinoilla olevista muuttovalmiista ratkaisuista poiketen saat meiltä kokonaisvaltaisempaa palvelua, johon sisältyvät talon rakentamisen lisäksi:

  • vastaavan työnjohtajan ja pääsuunnittelijan palvelut
  • maanrakennus- ja pihatyöt
  • liittymämaksut ja rakennusluvat
  • kiinteistön vesi- ja viemärivastaava
  • maalaukset
  • siivous ja jätteenkäsittelymaksut

Meidän kanssamme et joudu selvittämään ylimääräisiä asioita tai maksamaan yllättävistä kuluista, sillä huomioimme kokonaisvaltaisesti kaiken, mitä talon rakentamiseen liittyy. Annamme aina hinnan koko projektin läpiviemiseen, minkä ansiosta sinun ei tarvitse valvoa öitä miettien budjetin pitävyyttä.

Tahdomme tehdä oikeasti muuttovalmiita koteja niin, että rakennuttaminen on asiakkaan kannalta mahdollisimman helppoa. Siksi jokaisella asiakkaallamme on yksi selkeä vastuuhenkilö, jonka kanssa voit hoitaa kaikki projektiisi liittyvät asiat. Voit kysyä vastuuhenkilöltäsi mitä vain taloprojektiisi liittyen, eikä aikaa mene oikean henkilön etsimiseen. Voiko talon rakentaminen tästä enää helpottua?

Pyydä tarjous

Aika aloittaa unelmakotisi rakentaminen?

Olemme vuodesta 2017 saakka rakentaneet useille kymmenille ihmisille uuden kodin. Oletko sinä seuraava? Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaista taloa mietit!

Kuinka talon rakennusprojekti etenee?

1. Kaikki alkaa yhteydenotosta: kerro meille, millaista taloa mietit, onko sinulla tontti jo olemassa ja mitä tarpeita sinulla on talon yleisiin toiminnallisuuksiin liittyen. Tavoitat meidät osoitteesta: info@instech.fi

2. Teemme kertomasi perusteella hahmotelman talosta tontille, jotta voimme varmistua, että toivomasi talo ja talousrakennus sopivat tontille sekä täyttävät kaavavaatimukset.

3. Annamme sinulle tarjouksen oikeasti muuttovalmiista kodista, jossa sinulle jäävät mietittäväksi vain pintamateriaalien valinnat. Tarjousaineistomme on selkeä ja läpinäkyvä, joten voit luottaa siihen, ettei matkalla tule yllättäviä piilokuluja.

4. Keskustelemme vielä yksityiskohdista sekä sovimme rakennushankkeen aikataulun eli aloitus- ja luovutuspäivämäärät.

5. Allekirjoitamme yhdessä kauppakirjat, minkä jälkeen haemme talollesi rakennuslupaa sekä hoidamme kaiken tarvittavan viestinnän ja dokumentoinnin viranomaisten kanssa.

6. Projekti potkaistaan käyntiin. Sinun tulee valita vain pintamateriaalit, muutoin me hoidamme hankkeen alusta loppuun. Rakennamme kohteen sovitussa aikataulussa valmiiksi.

7. Kohteen valmistuttua teemme valvovien viranomaisten kanssa virallisen käyttöönottokatselmuksen, jonka jälkeen talo voidaan ottaa asumiskäyttöön.

8. Teemme kanssasi vielä oman loppukatselmuksen sekä käymme talon kannalta tärkeät asiat läpi. Sitten luovutamme sinulle avaimet ja talokansion sekä toivotamme onnea uuteen kotiin!

9. Noin vuoden päästä luovutuksesta teemme vuosikorjauksen, mikäli korjaustarpeita on ilmennyt.

Referenssit

Railokuja 2

Paritalo kohde valmistuu kesällä 2024.
Referenssit

Leimukuja 4

Omakotitalo + kahden auton katos + varasto.
Referenssit

Gunnarintie 3

Paritalo tarjoaa modernia arkkitehtuuria yhdistettynä kestäviin teknisiin ratkaisuihin. A ENERGIALUOKKA! Asunnon lämmitysmuotona on edullinen maalämpö, …

Lue lisää

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Käynnissä olevat rakennushankkeet

Uudiskohteet ovat erikoisalaamme: huolehdimme kokonaisvaltaisesta projektinhallinnasta, jolloin asiakkaalle ei jää muuta kuin pintamateriaalien valinta. Olemme mukanasi lupakäsittelystä loppusilauksiin. Lue lisää ja tutustu kohteisiin!

Kuntokartoitukset

Mikään talo ei ole ikuisesti uusi, ja ajan myötä tarvitaan korjauksia kodin isompiin rakenteisiin. Kattoremonttia kannattaa ryhtyä pohtimaan viimeistään siinä vaiheessa, kun nykyinen katto on tulossa käyttöikänsä päähän. Lue lisää palveluistamme!

Yhteystiedot

Olemme helposti tavoitettavissa ja pyrimme joustavuudella sekä hyvällä laadulla takaamaan, että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä. Meiltä saat kokonaisvaltaista projektinjohtamista, jossa sinun tarvitsee miettiä vain materiaalivalintoja. Ota meihin yhteyttä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.