fbpx
Muut palvelut

Rakennusvalvonta

Haluatko apua budjetissa, kustannusten hallinnassa tai muissa rakentamiseen liittyvissä asioissa? Onko rakennushankkeessasi tarvetta valvontatöille? Meiltä saat tarvittavat apuvoimat kaikissa rakentamiseen liittyvissä asioissa, olipa kyseessä pieni tai suurempi rakennushanke.

Rakennusvalvonnan tavoitteena on mm. varmistaa, että rakennettu kohde on turvallinen, kestävä ja terveellinen. Autamme sinua selvittämään tarvittavat rakennusluvat sekä täyttämään niihin liittyvät hakemukset. Valvontatyöt voivat liittyä myös rakennushankkeen laadunvarmistukseen tai dokumentointiin.

Sovimme aina palvelusisällöstä ja hinnasta tapauskohtaisesti, todellisen tarpeesi ja projektisi luonteen mukaisesti.

Pyydä tarjous

Tarvitsetko hankkeellesi rakennusvalvonnan palveluita?

Meiltä saat tarvittavat apuvoimat riippumatta siitä, oletko yksityishenkilö, yrittäjä, isännöitsijä tai vakuutusalan henkilö. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeestasi!

Tutustu myös näihin

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Kosteuskartoitukset

Meiltä saat laadukkaat mittaukset, joissa käymme läpi kaikki märkätilat, vesipisteelliset paikat ja jääkaapin edustan. Toimitamme mittauksen jälkeen asiakkaalle asianmukaisen ja selkokielisen raportin tuloksista. Lue lisää kosteuskartoituksesta!

Kuntokartoitukset

Teemme kuntokartoituksia rakennuksen kunnosta ja iästä riippumatta. Kuntokartoituksemme tehdään rakenteita rikkomatta, tarkasti Rakennusteollisuuden kortin KH90-00394 vaatimusten mukaisesti. Lue lisää kuntokartoituksista!

Suunnittelupalvelut

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijaa, lupakuvia tai vastaavaa työnjohtajaa? Tarjoamme monipuoliset rakennusvalvonnan ja suunnittelun palvelut, mukaan lukien kosteus- ja kuntokartoitukset. Lue lisää palveluistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.