fbpx
Suunnitelmissa kodin, sijoitusasunnon tai liiketilan remontointi Vaasan alueella?

Remontointipalvelut Vaasassa

Moni tuntee uudisrakentamisen palvelumme, mutta tiesitkö, että meiltä onnistuu myös laadukas remontointi Vaasassa? Huolehdimme remontointiprojekteista kokonaisvaltaisesti: suunnittelemme, toteutamme ja dokumentoimme. Sinun tulee miettiä vain materiaalivalintoja – me hoidamme kaiken muun.

Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä, minkä vuoksi pyrimme aikatauluttamaan remontit realistisesti ja niin, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa asukkaille. Teemme työt kerralla kuntoon ja laadukkaasti.

Mitkä remontointipalvelut tarjoamme Vaasassa?

Tarjoamme monipuolisesti erilaiset remontointipalvelut Vaasassa. Tässä muutamia esimerkkejä, mutta kuulemme mielellämme, mikäli sinulla on jonkinlainen muu remontointiprojekti mielessä:

  • Kylpyhuoneremontti tai saunaremontti
  • Keittiöremontti
  • Terassin rakennus, laajennus tai korjaus
  • Huoneistoremontti
  • Kattoremontti
  • Ulkorakennuksen rakennus tai remontti
  • Liiketilan remontti
Miksi valita Instech remonttikumppaniksi?

Meillä on yli 20 vuoden vahva kokemus niin uudis- ja korjausrakentamisesta kuin maanrakennustöistäkin. Monipuolinen kokemuksemme on valttia myös remonttikohteissa, sillä meiltä saat saman katon alta lukuisat rakennusalan palvelut aina suunnittelusta valvontatöihin, remontin toteutukseen ja projektinjohtoon sekä kuntokartoituksista lausuntoihin.

Läpinäkyvyys on toimintamme kulmakivi: toteutamme remontit Vaasassa ilman piilokuluja, ja hallitsemme sujuvasti useiden kohteiden aikataulut. Olemme helposti tavoitettavissa, ja pyrimme joustavuudella sekä hyvällä laadulla takaamaan, että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä. Meillä tiedät, mistä maksat ja voit luottaa laatuun!

Pyydä tarjous

Aika aloittaa unelmiesi remontti tai päivittää kodin tilat tähän päivään?

Olemme mukanasi remontin ajan aina suunnittelusta viimeiseen silaukseen saakka. Ota meihin yhteyttä ja kerro projektistasi!

Kuinka yhteistyö kanssamme etenee?

1. Ota meihin yhteyttä, ja kerro projektistasi. Tavoitat meidät osoitteesta: myynti@instech.fi

2. Sovitaan tapaaminen joko kohteeseen, toimistollemme tai etänä. Käydään yhdessä läpi toiveesi, tarpeesi ja ideasi remontin suhteen.

3. Lähetämme tapaamisen jälkeen sähköpostiisi tarjouksen 72 tunnin tai 3 arkipäivän kuluessa. Kerromme läpinäkyvästi projektin hinnan ja sisällön – meillä ei tarvitse pelätä piilokuluja.

4. Hyväksyttyäsi tarjouksen sovimme aikataulun projektin toteutukselle. Pyrimme aina aikatauluttamaan projektit niin, että niistä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa asukkaille.

5. Remontti aloitetaan purkukatselmuksella ja -töillä, minkä jälkeen teemme tarvittavat pohjatyöt. Tämän jälkeen siirrymme putki- ja sähkötöihin sekä pintojen remontointiin. Lopuksi asennamme kalusteet, kynnykset ja listat.

6. Viimeistelyn ja loppusiivouksen jälkeen pidämme loppukatselmuksen, jossa käymme remontoidun kohteen vielä kanssasi läpi.

Referenssit

Hiilloskuja 2

Yksikerroksisesta paritalosta löytyy kaksi hyvin erilaista kotia. Toisessa huoneistossa leikittelevät lämpimät ruskean ja hiekan sävyt …

Tutustu myös näihin

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Keittiöremontit

Keittiö on yksi kodin suurimmista ja kalleimmista remonteista, jonka tulee kestää arkea ja miellyttää silmää jopa vuosikymmeniä. Meiltä saat ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen keittiöremontin onnistumiseksi. Lue lisää!

Kylpyhuoneremontit

Huolellisesti suunniteltu, realistisesti budjetoitu ja ammattitaidolla toteutettu kylpyhuone helpottaa arkea, lisää viihtyvyyttä ja nostaa kodin arvoa. Saunaremontti on usein järkevää toteuttaa samalla kertaa kylpyhuoneremontin kanssa. Lue lisää!

Muut ­palvelut

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijaa, lupakuvia tai vastaavaa työnjohtajaa? Tarjoamme monipuoliset rakennusvalvonnan ja suunnittelun palvelut, mukaan lukien kosteus- ja kuntokartoitukset. Lue lisää palveluistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.