fbpx
Remontit ja rakentaminen

Kattoremontit

Mikään talo ei ole ikuisesti uusi, ja ajan myötä tarvitaan korjauksia kodin isompiin rakenteisiin. Kattoremonttia kannattaa ryhtyä pohtimaan viimeistään siinä vaiheessa, kun nykyinen katto on tulossa käyttöikänsä päähän – nykytaloissa noin 25 vuoden kuluttua rakentamisesta. Jo ennen sitä kannattaa kuitenkin säännöllisesti tarkkailla katon rakenteita, sillä ne kertovat, missä kunnossa katto todellisuudessa on.

Jos vesi on tullut katon liitoskohdista läpi, vesikatto vaurioitunut tai aluskate haperoitunut, on syytä toteuttaa remontti pian, jotta vältytään kosteuden valumiselta rakenteisiin ja sitä kautta suuremmalta remonttitarpeelta.

Pyydä tarjous

Kaipaako teidän talonne katto kunnostusta?

Toteutamme ammattitaidolla kattoremontit kaikenlaisiin taloihin. Ota meihin yhteyttä ja kerro projektistasi!

Kuinka kattoremontti etenee?

1. Ota meihin yhteyttä: kerro, millaisesta katosta on kyse ja missä kunnossa se tällä hetkellä on. Tavoitat meidät osoitteesta: info@instech.fi

2. Sovitaan tapaaminen, jossa käydään tarkemmin läpi toiveesi ja tarpeesi kattoremontin suhteen.

3. Saat sähköpostiisi tarjouksen 72 tunnin tai kolmen arkipäivän kuluessa tapaamisesta. Annamme kattoremontille selkeän hinnan, johon ei tule matkan varrella piilokuluja. Hyväksyttyäsi tarjouksen sovimme vielä aikataulun projektin toteuttamiselle.

4. Aloitamme kattoremontin asentamalla talon ympärille tarvittavat telineet ja turvakaiteet, minkä jälkeen voimme aloittaa vanhan katon purkamisen. Mikäli purkutöissä paljastuu jotain sellaista, jota alkuperäisessä katselmuksessa ei voitu havaita, keskustelemme heti kanssasi siitä, kuinka etenemme asiassa. Asennamme purkamisen jälkeen uuden aluskatteen ja ruodelaudoitukset. Sitten siirrymme materiaalista riippuen kattotiilien tai -peltien asentamiseen. Lopuksi asennamme vielä räystäslaudat ja lain vaatimat kattoturvatuotteet.

5. Kattoremontin valmistuttua teemme kanssasi yhdessä loppukatselmuksen.

Ennen töiden aloittamista sovitaan kuitenkin aika suunnittelijalle.

Suunnitteluvaiheessa valitaan kaakelit ja tehdään 3D-mallinnus, jotta sinulle on selvää miltä kylpyhuoneesi tulee näyttämään.

Saunaremontit kuuluvat usein myös kylpyhuoneiden yhteyteen.

Tutustu referenssikohteisiimme

Tutustu myös näihin

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Remontointipalvelut

Toteutamme ammattitaidolla kylpyhuone- ja saunaremontit, keittiöremontit, terassien uudistukset, huoneistoremontit, kattoremontit, ulkorakennusten rakentamiset sekä liiketilojen remontit. Lue lisää palveluistamme!

Ulkorakennukset

Me suunnittelemme ja rakennamme ulkorakennukset vahvalla ammattitaidolla. Autamme halutessasi myös tarvittavien lupien selvittämisessä ja hakemisessa sekä huolehdimme projektista aina suunnittelusta loppusilauksiin saakka. Lue lisää!

Muut ­palvelut

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijaa, lupakuvia tai vastaavaa työnjohtajaa? Tarjoamme monipuoliset rakennusvalvonnan ja suunnittelun palvelut, mukaan lukien kosteus- ja kuntokartoitukset. Lue lisää palveluistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.