fbpx
Muut palvelut

Suunnittelupalvelut

Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – tämä pätee erityisesti rakennus- ja remonttiprojekteissa, joissa työskennellään usein suurten kokonaisuuksien ja tarkkaan säädeltyjen rakennustoimien parissa. Tarjoamme rakennusprojekteihin pääsuunnittelijan ja vastaavan työnjohtajan palvelut sekä autamme myös tarvittavien lupakuvien kanssa.

Pääsuunnittelija on rakennushankkeen kapellimestari, jonka on oltava mukana aina, kun rakennushankkeeseen ryhdytään. Hänen tehtävänsä on koota projektin suunnitelmat yhteen ja toimia rakennusvalvonnan viranomaisten yhteyshenkilönä. Pääsuunnittelijalta saat tärkeitä tietoja ja vinkkejä rakennushankkeen läpiviemiseen.

Vastaavan työnjohtajan tehtävä on puolestaan varmistaa, että rakennus- tai remonttityömaalla noudatetaan rakentamiseen liittyviä lakeja, määräyksiä ja säännöksiä. Siinä missä pääsuunnittelija vastaa suunnittelupuolen läpiviennistä, johtaa vastaava työmestari rakentamista työmaalla.

Meiltä saat ammattitaitoisen pääsuunnittelijan, joka voi tarvittaessa toimia myös vastaavana työnjohtajana projektissasi.

Pyydä tarjous

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijan, vastaavan työnjohtajan tai ammattilaisen laatimat lupakuvat?

Ota meihin yhteyttä ja kerro projektistasi!

Tutustu myös näihin

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Lupakuvat

Voit tilata meiltä rakennuslupiin vaadittavat lupakuvat, joiden avulla pyritään varmistamaan jo suunnitteluvaiheessa, että rakentaminen tai remontointi toteutetaan niin, että lopputulos on terveellinen ja turvallinen käyttää. Lue lisää lupakuviin liittyvistä palveluistamme!

Vastaava työnjohtaja

Vastaavan työnjohtajan tehtävä on varmistaa, että rakennus- tai remonttityömaalla noudatetaan rakentamiseen liittyviä lakeja, määräyksiä ja säännöksiä. Vastaava työnjohtaja johtaa rakentamista työmaalla. Lue lisää palveluistamme!

Pääsuunnittelija

Pääsuunnittelija on rakennushankkeen kapellimestari, jonka tehtävänä on koota projektin suunnitelmat yhteen ja toimia rakennusvalvonnan viranomaisten yhteyshenkilönä. Lue lisää pääsuunnittelijan palveluista!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.