fbpx
Muut palvelut – Suunnittelupalvelut

Vastaava työnjohtaja

Vastaava työnjohtaja on rakennushankkeen tärkein henkilö, jonka vastuulla on varmistaa, että rakennustyömaalla noudatetaan rakentamista koskevia lakeja, määräyksiä ja muita säädöksiä. Rakennusprojekteissa vastaava työnjohtaja on pakollinen, eikä vastaavaa työnjohtajaa vaativaa remonttiakaan saa aloittaa ennen kuin sopiva henkilö on valittu ja hyväksytty rakennusvalvonnan toimesta. Meiltä saat helposti kaupungin rakennustarkastajan hyväksymät vastaavan työnjohtajan palvelut.

Vastaava työnjohtaja vastaa siitä, että projekti toteutetaan rakennusteknisesti oikein sekä suunnitelmien ja lupien mukaisesti. Hänellä on todella suuri vaikutus rakennusprojektin lopputuloksen laatuun. Vastaava työnjohtaja toimii työmaan valvonnan lisäksi linkkinä työmaan ja viranomaisten välillä, varmistaen, että tarvittavat katselmukset ja tarkastukset pidetään lakien mukaan, huolehtien tarpeellisten valvontailmoitusten laatimisesta sekä valvoen, että työmaalla noudatetaan turvallisuusohjeita.

Nykyään uutisoidaan paljon rakennusvirheistä ja niihin liittyvistä asioista: kun työt valvotaan kunnolla, minimoituu myös virheiden mahdollisuus. Siksi on tärkeää valita vastaava työnjohtaja, jonka ammattitaitoon voi luottaa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus rakennusalalta, ja löydät meiltä kokeneet vastaavat työnjohtajat niin uudisrakentamiseen, korjausrakentamiseen kuin maanrakentamiseenkin.

Pyydä tarjous

Tarvitsetko projektiisi vastaavan työnjohtajan?

Olemme mukanasi koko rakennusprojektisi ajan aina suunnittelusta viimeiseen silaukseen saakka. Ota meihin yhteyttä ja kerro projektistasi!

Kuinka yhteistyö vastaavan työnjohtajan kanssa etenee?

1. Ota meihin yhteyttä: kerro meille projektistasi ja tarpeestasi vastaavan työnjohtajan suhteen. Tavoitat meidät osoitteesta: myynti@instech.fi

2. Sovitaan tapaaminen, jossa käymme läpi projektisi ja katsomme, kuinka voimme olla avuksi. Voit kysyä mielessäsi olevia kysymyksiä ja tutustua vastaavaan työnjohtajaamme.

3. Saat tapaamisen jälkeen tarjouksen sähköpostiisi 72 tunnin tai kolmen arkipäivän kuluessa. Tarjouksemme eivät sisällä piilokuluja, vaan kerromme läpinäkyvästi projektin hinnan sisältöineen. Hyväksyttyäsi tarjouksen pidämme projektin aloituspalaverin.

4. Vastaava työnjohtaja hoitaa pakolliset katselmukset ja kokoukset sekä valvoo ja dokumentoi rakennushankkeesi tärkeimmät vaiheet. Rakennushankkeessa työ alkaa pohjakatselmuksella, jossa tarkistetaan täytöt, rakennekerrokset, maaviemärit ja kaapelointi. Lisäksi tehdään perustuskatselmus ja sijaintikatselmus.

5. Työn edetessä vastaava työnjohtaja tekee lattiavalua edeltävän katselmuksen sekä valvoo asennustöitä. Tämän jälkeen tehdään yläpohjan, katon ja läpivientien asianmukaisen toteuttamisen tarkistus sekä runkokatselmus. Seinät ja katot tarkastetaan ennen levytystä.

6. Ennen lattiapinnoitteiden asennusta osoitetaan laatan kuivuus, ja voimme sovittaessa tehdä myös pintakosteus- ja porareikämittaukset. Märkätilojen vesieristystyöt tarkastetaan ja niistä otetaan näytepalat. Savuhormi katselmoidaan tarvittaessa.

7. Vastaa työnjohtaja valvoo rakennushanketta alusta loppuun, aina viimeistelytöiden laadunvarmistukseen ja loppukatselmukseen saakka. Katselmuksista ja tarkastuksista saat asianmukaiset raportit, joilla voit osoittaa kohteesi rakennusteknisesti turvalliseksi ja hyvän rakennustavan mukaisesti toteutetuksi.

Kysyttävää vastaavan työnjohtajan palveluista – sovi tapaaminen!

Tahdotko varmistaa, että löydät luotettavan tekijän, joka hoitaa lakisääteiset velvollisuudet sekä huolehtii, että projekti saadaan sovitusti ja laadukkaasti maaliin? Haluatko tietää lisää vastaavan työnjohtajan tehtävistä ja vastuista? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme lisää vastaavan työnjohtajan palveluistamme!

Tutustu referenssikohteisiimme

Referenssit

Hiilloskuja 2

Yksikerroksisesta paritalosta löytyy kaksi hyvin erilaista kotia. Toisessa huoneistossa leikittelevät lämpimät ruskean ja hiekan sävyt …

Lue lisää

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Lupakuvat

Voit tilata meiltä rakennuslupiin vaadittavat lupakuvat, joiden avulla pyritään varmistamaan jo suunnitteluvaiheessa, että rakentaminen tai remontointi toteutetaan niin, että lopputulos on terveellinen ja turvallinen käyttää. Lue lisää lupakuviin liittyvistä palveluistamme!

Pääsuunnittelija

Pääsuunnittelija on rakennushankkeen kapellimestari, jonka tehtävänä on koota projektin suunnitelmat yhteen ja toimia rakennusvalvonnan viranomaisten yhteyshenkilönä. Lue lisää pääsuunnittelijan palveluista!

Suunnittelupalvelut

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijaa, lupakuvia tai vastaavaa työnjohtajaa? Meiltä löydät kokeneet ammattilaiset valvomaan ja viemään eteenpäin rakennushankettasi. Lue lisää palveluistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.