fbpx
Muut palvelut – Suunnittelupalvelut

Pääsuunnittelija

Pääsuunnittelija on rakennushankkeen kapellimestari, joka kokoaa yhteen suunnitelmat ja laittaa ne toimimaan yhdessä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hän sovittaa yhteen arkkitehtikuviin mm. sähkö- ja LVI-piirustukset, varmistaen, että kaikki eri osa-alueet toimivat sujuvasti sovussa.

Pääsuunnittelija on rakennushankkeeseen ryhtyvän luottomies, jolta saat tärkeää tietoa ja vinkkejä hankkeen läpivetämiseen. Usein pääsuunnittelija toimii myös rakennusvalvonnan viranomaisten yhteyshenkilönä. Pääsuunnittelijan on oltava mukana aina, kun ryhdytään rakennushankkeeseen ja usein myös isommissa remonttihankkeissa.

Pääsuunnittelija huolehtii, että kaikilla muilla kohteen suunnittelijoilla on ajantasainen tieto ja aikataulu projektin kulusta. Hän osaa huomioida suunnitelmissa myös energiatehokkuuden vaatimukset sekä taloudellisen rakennustavan. Meiltä saat kätevästi ammattitaitoisen ja kokeneen pääsuunnittelijan, jolta onnistuvat tarvittaessa myös vastaavan työnjohtajan työt.

Pyydä tarjous

Tarvitsetko rakennusprojektiisi pääsuunnittelijan?

Olemme mukanasi koko rakennusprojektisi ajan aina suunnittelusta viimeiseen silaukseen saakka. Ota meihin yhteyttä ja kerro projektistasi!

Kuinka yhteistyö pääsuunnittelijan kanssa etenee?

1. Ota meihin yhteyttä: kerro meille projektistasi ja tarpeestasi pääsuunnittelijan suhteen. Pääsuunnittelijan valinnassa kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin, sillä alusta saakka toimiva yhteistyö auttaa viemään rakennushankkeen sujuvasti loppuun ilman yllätyksiä. Tavoitat meidät osoitteesta: myynti@instech.fi

2. Sovitaan tapaaminen, jossa käymme läpi projektisi ja katsomme, kuinka voimme olla avuksi. Voit kysyä mielessäsi olevia kysymyksiä ja tutustua pääsuunnittelijaamme.

3. Saat tapaamisen jälkeen tarjouksen sähköpostiisi 72 tunnin tai kolmen arkipäivän kuluessa. Tarjouksemme eivät sisällä piilokuluja, vaan kerromme läpinäkyvästi projektin hinnan sisältöineen. Hyväksyttyäsi tarjouksen pidämme projektin suunnittelun aloituspalaverin.

4. Pääsuunnittelija on projektissasi aktiivisesti mukana aina aloituspalaverista loppukatselmukseen saakka.

Kysyttävää pääsuunnittelijan palveluista? Sovi tapaaminen!

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijan? Haluatko lisätietoa rakennushankkeen läpivientiin liittyen? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme lisää pääsuunnittelijan palveluistamme!

Tutustu referenssikohteisiimme

Referenssit

Hiilloskuja 2

Yksikerroksisesta paritalosta löytyy kaksi hyvin erilaista kotia. Toisessa huoneistossa leikittelevät lämpimät ruskean ja hiekan sävyt …

Lue lisää

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Lupakuvat

Voit tilata meiltä rakennuslupiin vaadittavat lupakuvat, joiden avulla pyritään varmistamaan jo suunnitteluvaiheessa, että rakentaminen tai remontointi toteutetaan niin, että lopputulos on terveellinen ja turvallinen käyttää. Lue lisää lupakuviin liittyvistä palveluistamme!

Vastaava työnjohtaja

Vastaavan työnjohtajan tehtävä on varmistaa, että rakennus- tai remonttityömaalla noudatetaan rakentamiseen liittyviä lakeja, määräyksiä ja säännöksiä. Vastaava työnjohtaja johtaa rakentamista työmaalla. Lue lisää palveluistamme!

Suunnittelupalvelut

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijaa, lupakuvia tai vastaavaa työnjohtajaa? Meiltä löydät kokeneet ammattilaiset valvomaan ja viemään eteenpäin rakennushankettasi. Lue lisää palveluistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.