fbpx
Muut palvelut – Suunnittelupalvelut

Lupakuvat

Rakennusluvan hakemuksen liitteeksi tulee liittää asianmukaiset lupakuvat, jotka auttavat hahmottamaan rakennuksen ja sen tilojen ulkomuotoa. Ne toimivat kaikkien muiden suunnitelmakuvien pohjana sekä työmaalla mittakuvina, jotta voidaan varmistua, että rakentaminen tapahtuu sille myönnettyjen lupien mukaisesti. Lupakuvien avulla pyritään jo suunnitteluvaiheessa varmistamaan, että rakennus- ja remonttityöt tehdään turvallinen ja terve lopputulos edellä.

Rakennusinsinööri, rakennusmestari, arkkitehti tai rakennusarkkitehti piirtää lupakuvat pääsuunnittelijan ohjeiden mukaisesti. Meiltä saat ammattilaisen piirtämät lupakuvat helposti osana isompaa rakennuskokonaisuutta tai yksittäisenä tilauksena. Teemme kuvat mm. uudiskohteisiin, muutos- ja korjaustöihin sekä laajennuksiin. Piirrämme arkkitehti-, rakenne- ja detaljikuvia – kysy myös tekniikkaan liittyviä suunnitelmia!

Pyydä tarjous

Tarvitsetko projektiisi ammattilaisen laatimat lupakuvat?

Huolehdimme ammattitaidolla ja huolella tarvitsemasi lupakuvat. Olemme tarvittaessa mukanasi koko rakennusprojektin ajan aina suunnittelusta viimeiseen silaukseen saakka. Ota meihin yhteyttä ja kerro projektistasi!

Kuinka lupakuvien prosessi etenee?

1. Ota meihin yhteyttä: kerro meille projektistasi ja tarpeestasi lupakuvien suhteen. Tavoitat meidät osoitteesta: myynti@instech.fi

2. Sovitaan tapaaminen, jossa käymme läpi projektisi, olemassa olevat materiaalit sekä kuinka voimme olla avuksi lupakuvien suhteen.

3. Saat tapaamisen jälkeen tarjouksen sähköpostiisi 72 tunnin tai kolmen arkipäivän kuluessa. Tarjouksemme eivät sisällä piilokuluja, vaan kerromme läpinäkyvästi projektin hinnan sisältöineen.

4. Hyväksyttyäsi tarjouksen piirrämme lupakuvat tarjouksen mukaisesti, minkä jälkeen toimitamme lupakuvat sinulle.

5. Jos lupakuvat ovat osa isompaa meiltä tilaamaasi rakennusprojektia, toimitamme lupakuvat projektin etenemisen kannalta oikeille tahoille.

Kysyttävää lupakuviin liittyvistä palveluistamme? Sovi tapaaminen!

Tarvitsetko lupahakemusta varten ammattilaisen piirtämät kuvat? Tahdotko varmistaa, että lupakuvat on piirretty rakennusteknisesti oikein ja kaikki tarvittava huomioiden? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja kerromme lisää lupakuviin liittyvistä palveluistamme!

Tutustu referenssikohteisiimme

Referenssit

Hiilloskuja 2

Yksikerroksisesta paritalosta löytyy kaksi hyvin erilaista kotia. Toisessa huoneistossa leikittelevät lämpimät ruskean ja hiekan sävyt …

Lue lisää

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Pääsuunnittelija

Pääsuunnittelija on rakennushankkeen kapellimestari, jonka tehtävänä on koota projektin suunnitelmat yhteen ja toimia rakennusvalvonnan viranomaisten yhteyshenkilönä. Lue lisää pääsuunnittelijan palveluista!

Vastaava työnjohtaja

Vastaavan työnjohtajan tehtävä on varmistaa, että rakennus- tai remonttityömaalla noudatetaan rakentamiseen liittyviä lakeja, määräyksiä ja säännöksiä. Vastaava työnjohtaja johtaa rakentamista työmaalla. Lue lisää palveluistamme!

Suunnittelupalvelut

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijaa, lupakuvia tai vastaavaa työnjohtajaa? Meiltä löydät kokeneet ammattilaiset valvomaan ja viemään eteenpäin rakennushankettasi. Lue lisää palveluistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.