fbpx
Remontit ja rakentaminen

Keittiöremontit

Keittiö on kodin sydän, jonka tulee kestää arjen elämää ja miellyttää silmää jopa vuosikymmeniä. Koska kyseessä on yksi kodin suurimmista ja kalleimmista remonteista, on tärkeää varmistaa, että suunnittelu ja toteutus tehdään ammattitaidolla. Suunnittelussa on tärkeää huomioida esteettisten asioiden lisäksi käytännöllisyys, jotta keittiö palvelee arjessa parhaalla tavalla.

Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia siitä, että keittiöremonttisi toteutetaan alusta loppuun ammattitaitoisesti, perusteellisen terveellisesti sekä kestävästi ja aidosti Avaimet käteen -periaatteella.

Koska keittiötä ei voi käyttää remontin aikana, aiheutuu remontista aina hieman haittaa asukkaalle. Työn kestoon vaikuttaa moni asia, mutta pyrimme aina suorittamaan keittiöremontin mahdollisimman nopeasti ja selkeällä aikataululla. Huolellisesti suunniteltu ja ammattitaidolla toteutettu keittiö nostaa kodin arvoa ja tekee arjesta helpompaa.

Pyydä tarjous

Aika aloittaa keittiöremontin suunnittelu?

Olemme mukanasi koko keittiöremontin ajan aina suunnittelusta viimeiseen silaukseen saakka. Ota meihin yhteyttä ja kerro projektistasi!

Kuinka keittiöremontti etenee?

1. Ota meihin yhteyttä: kerro meille projektistasi ja toiveistasi uuden keittiösi suhteen. Tavoitat meidät osoitteesta: info@instech.fi

2. Sovitaan tapaaminen joko kohteeseen, toimistollemme tai etänä. Käydään yhdessä vielä tarkemmin läpi toiveesi, tarpeesi ja ideasi keittiöremontin suhteen.

3. Saat sähköpostiisi tarjouksen 72 tunnin tai 3 arkipäivän kuluessa tapaamisesta. Tarjouksemme eivät sisällä piilokuluja, vaan kerromme läpinäkyvästi projektin hinnan sisältöineen. Hyväksyttyäsi tarjouksen sovimme aikataulun projektin toteutukselle.

4. Keittiöremontti aloitetaan purkukatselmuksella ja -töillä, minkä jälkeen teemme asianmukaiset pohjatyöt. Tämän jälkeen asennamme keittiökalusteet sisältäen laatoitus-, putki- ja sähkötyöt, sekä tarvittavat viimeistelytyöt.

5. Viimeistelyn ja loppusiivouksen jälkeen pidämme loppukatselmuksen, jossa käymme remontoidun keittiön vielä kanssasi läpi.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö – sovi tapaaminen!

Keittiöremontin lopputuloksesta tulee voida nauttia vuosia eteenpäin. Hyvällä etukäteissuunnittelulla pystymme valitsemaan silmääsi miellyttävät materiaalit sekä käytännölliset ratkaisut, jotka palvelevat arkeasi. Valitsemme suunnittelutapaamisessa pintamateriaalit, kuten kaakelit ja kiintokalusteet, sekä teemme 3D-mallinnoksen, jotta näet konkreettisesti, miltä uusi keittiösi tulee näyttämään.

Tutustu myös näihin

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Huoneistoremontit

Huoneiston remontointi ja korjaus parantaa sen viihtyvyyttä sekä varmistaa, että asunto pysyy hyvässä käyttökunnossa. Olipa kyseessä oman kotisi tai sijoitusasuntosi kunnostus, on meidän tehtävämme varmistaa, että remontti sujuu mutkattomasti. Lue lisää!

Kylpyhuoneremontit

Huolellisesti suunniteltu, realistisesti budjetoitu ja ammattitaidolla toteutettu kylpyhuone helpottaa arkea, lisää viihtyvyyttä ja nostaa kodin arvoa. Saunaremontti on usein järkevää toteuttaa samalla kertaa kylpyhuoneremontin kanssa. Lue lisää!

Muut ­palvelut

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijaa, lupakuvia tai vastaavaa työnjohtajaa? Tarjoamme monipuoliset rakennusvalvonnan ja suunnittelun palvelut, mukaan lukien kosteus- ja kuntokartoitukset. Lue lisää palveluistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.