fbpx
Tarjous kylpyhuoneremonttia harkitseville

Pyydä meiltä tarjous kylpyhuone­remontista - saat 7 päivän kuluessa tarjouksen 3D- kuvien kera!

Nyt jos koskaan kannattaa pyytää tarjous kylpyhuoneremontista! Tarjouspyynnön lähettämällä saat 7 arkipäivän kuluessa meiltä kattavan tarjouksen, jossa esittelemme Sinulle ratkaisun kylpyhuoneen päivittämisestä tähän päivään laadukkailla 3D- havainnekuvilla varustettuna. Inspiroidu visiostamme ja tartu toimeen – uusi upea kylpyhuoneesi on vain viestin päässä!

Nappaa kuvat kohteestasi

Ota vähintään 4 kpl mahdollisimman laadukkaita kuvia, josta saamme hyvän käsityksen nykyisestä kylpyhuoneestasi.

Mittaa kylpyhuoneesi

Tee perusmittaukset leveydestä, pituudesta ja korkeudesta. Mittojen ei tarvitse olla tässä vaiheessa millintarkkoja – hyödynnämme mittoja 3D havainnekuvan tuotantoon.

Saat 3D havainnekuvat ja ideat uudesta
kylpyhuoneestasi 7 arkipäivän kuluessa

Jos alustava tarjouksemme vaikuttaa sinusta kiinnostavalta, sovitaan seuraavaksi tapaaminen jossa keskustellaan hankkeen yksityiskohdista tarkemmin.

Juuso Bergdahl

Täytä ja lähetä oheinen lomake, voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia:

3D luonnokset toimittavat Laattapiste

Täytä lomake ja pyydä tarjous

Osoitteesi
Kohteen tiedot
Tilan koko
Pituus, cm (A)
Leveys, cm (B)
Korkeus, cm (C)
Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 5 MB.
  Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
  Remontit ja rakentaminen

  Kylpyhuone- ja saunaremontit

  Kylpyhuone on kodin tila, jota käytetään päivittäin. Remonttia suunnitellessa on tärkeää varmistaa ammattitaitoinen suunnittelu ja toteutus, sillä kyseessä on yksi kodin kalleimmista remonteista, joka on syytä tehdä huolella. Huolellisesti suunniteltu, realistisesti budjetoitu ja ammattitaidolla toteutettu kylpyhuone helpottaa arkea, lisää viihtyvyyttä ja nostaa kodin arvoa.

  Kylpyhuone- tai saunaremontti voi tuntua ajatuksena isolta urakalta, mutta hyvällä suunnittelulla ja aikataulutuksella remontti sujuu jouhevasti. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia siitä, että kylpyhuoneremonttisi toteutetaan alusta loppuun ammattitaitoisesti, perusteellisen terveellisesti sekä kestävästi ja aidosti Avaimet käteen -periaatteella.

  Remontti aiheuttaa aina hieman haittaa asukkaalle, sillä kylpyhuonetta ei voi käyttää remontin aikana. Työn kestoon vaikuttaa moni tekijä, mutta pyrimme aina suorittamaan kylpyhuoneremontin mahdollisimman nopeasti, yleisesti ottaen alle kuukaudessa – joskus jopa parissa viikossa. Saunaremontti on usein järkevää toteuttaa samalla kertaa kylpyhuoneremontin kanssa, tällöin kestoon voidaan lisätä yksi viikko.

  Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone ja sauna – sovi tapaaminen!

  Kylpyhuone- ja saunaremontin lopputuloksesta tulee voida nauttia vuosia eteenpäin. Hyvällä etukäteissuunnittelulla pystymme valitsemaan silmääsi miellyttävät materiaalit sekä käytännölliset ratkaisut, jotka palvelevat arkeasi. Valitsemme suunnittelutapaamisessa pintamateriaalit, kuten kaakelit, sekä teemme 3D-mallinnoksen, jotta näet konkreettisesti, miltä uusi kylpyhuoneesi tai saunasi tulee näyttämään.

  Tutustu myös näihin

  Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

  Keittiöremontit

  Keittiö on yksi kodin suurimmista ja kalleimmista remonteista, jonka tulee kestää arkea ja miellyttää silmää jopa vuosikymmeniä. Meiltä saat ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen keittiöremontin onnistumiseksi. Lue lisää!

  Huoneistoremontit

  Huoneiston remontointi ja korjaus parantaa sen viihtyvyyttä sekä varmistaa, että asunto pysyy hyvässä käyttökunnossa. Olipa kyseessä oman kotisi tai sijoitusasuntosi kunnostus, on meidän tehtävämme varmistaa, että remontti sujuu mutkattomasti. Lue lisää!

  Muut ­palvelut

  Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijaa, lupakuvia tai vastaavaa työnjohtajaa? Tarjoamme monipuoliset rakennusvalvonnan ja suunnittelun palvelut, mukaan lukien kosteus- ja kuntokartoitukset. Lue lisää palveluistamme!

  "*" näyttää pakolliset kentät

  Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.