fbpx
Remontit ja rakentaminen

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kylpyhuone on kodin tila, jota käytetään päivittäin. Remonttia suunnitellessa on tärkeää varmistaa ammattitaitoinen suunnittelu ja toteutus, sillä kyseessä on yksi kodin kalleimmista remonteista, joka on syytä tehdä huolella. Huolellisesti suunniteltu, realistisesti budjetoitu ja ammattitaidolla toteutettu kylpyhuone helpottaa arkea, lisää viihtyvyyttä ja nostaa kodin arvoa.

Kylpyhuone- tai saunaremontti voi tuntua ajatuksena isolta urakalta, mutta hyvällä suunnittelulla ja aikataulutuksella remontti sujuu jouhevasti. Meidän tärkein tehtävämme on huolehtia siitä, että kylpyhuoneremonttisi toteutetaan alusta loppuun ammattitaitoisesti, perusteellisen terveellisesti sekä kestävästi ja aidosti Avaimet käteen -periaatteella.

Remontti aiheuttaa aina hieman haittaa asukkaalle, sillä kylpyhuonetta ei voi käyttää remontin aikana. Työn kestoon vaikuttaa moni tekijä, mutta pyrimme aina suorittamaan kylpyhuoneremontin mahdollisimman nopeasti, yleisesti ottaen alle kuukaudessa – joskus jopa parissa viikossa. Saunaremontti on usein järkevää toteuttaa samalla kertaa kylpyhuoneremontin kanssa, tällöin kestoon voidaan lisätä yksi viikko.

Pyydä tarjous

Aika aloittaa kylpyhuoneen tai saunan remontointi?

Olemme mukanasi koko kylpyhuone- tai saunaremontin ajan aina suunnittelusta viimeiseen silaukseen saakka. Ota meihin yhteyttä ja kerro projektistasi!

Kuinka kylpyhuoneremontti etenee?

1. Ota meihin yhteyttä: kerro meille projektistasi ja toiveistasi uuden kylpyhuoneesi suhteen. Tavoitat meidät osoitteesta: info@instech.fi

2. Sovitaan tapaaminen joko kohteeseen, toimistollemme tai etänä. Käydään yhdessä vielä tarkemmin läpi toiveesi, tarpeesi ja ideasi kylpyhuoneremontin suhteen.

3. Saat sähköpostiisi tarjouksen 72 tunnin tai kolmen arkipäivän kuluessa tapaamisesta. Tarjouksemme eivät sisällä piilokuluja, vaan kerromme läpinäkyvästi projektin hinnan sisältöineen. Hyväksyttyäsi tarjouksen sovimme aikataulun projektin toteutukselle.

4. Kylpyhuoneremontti aloitetaan purkukatselmuksella ja -töillä, minkä jälkeen teemme asianmukaiset pohjatyöt ja vedeneristyksen. Tämän jälkeen teemme laatoitus-, putki- ja sähkötyöt, rakennamme katon sekä asennamme kalusteet, kynnykset ja listat.

5. Viimeistelyn ja loppusiivouksen jälkeen pidämme loppukatselmuksen, jossa käymme remontoidun kylpyhuoneen vielä kanssasi läpi.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kylpyhuone ja sauna – sovi tapaaminen!

Kylpyhuone- ja saunaremontin lopputuloksesta tulee voida nauttia vuosia eteenpäin. Hyvällä etukäteissuunnittelulla pystymme valitsemaan silmääsi miellyttävät materiaalit sekä käytännölliset ratkaisut, jotka palvelevat arkeasi. Valitsemme suunnittelutapaamisessa pintamateriaalit, kuten kaakelit, sekä teemme 3D-mallinnoksen, jotta näet konkreettisesti, miltä uusi kylpyhuoneesi tai saunasi tulee näyttämään.

Tutustu myös näihin

Olemme paikallinen toimija Vaasan alueella. Meiltä saat laadukasta kädenjälkeä, täsmällistä toimintaa ja hyvää palvelua. Asiakas on 100 % toimintamme keskiössä.

Keittiöremontit

Keittiö on yksi kodin suurimmista ja kalleimmista remonteista, jonka tulee kestää arkea ja miellyttää silmää jopa vuosikymmeniä. Meiltä saat ammattitaitoisen suunnittelun ja toteutuksen keittiöremontin onnistumiseksi. Lue lisää!

Huoneistoremontit

Huoneiston remontointi ja korjaus parantaa sen viihtyvyyttä sekä varmistaa, että asunto pysyy hyvässä käyttökunnossa. Olipa kyseessä oman kotisi tai sijoitusasuntosi kunnostus, on meidän tehtävämme varmistaa, että remontti sujuu mutkattomasti. Lue lisää!

Muut ­palvelut

Tarvitsetko projektiisi pääsuunnittelijaa, lupakuvia tai vastaavaa työnjohtajaa? Tarjoamme monipuoliset rakennusvalvonnan ja suunnittelun palvelut, mukaan lukien kosteus- ja kuntokartoitukset. Lue lisää palveluistamme!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.